Jasper Jak Manager Ordina Microsoft Solutions +31(0)610394044

Application Lifecycle Management

ALM helpt organisaties
om verandering te omarmen

Application Lifecycle Management (ALM) heeft zich bewezen als de toepassing van Product Lifecycle Management principes op software development en operations. De bekendheid groeit met de dag, hoewel niet iedereen dat meteen zal herkennen. Hoeveel bedrijven passen immers niet een practise van ALM toe in de vorm van Agile, Scrum en/of DevOps bij hun applicatie ontwikkeling? Succesvolle organisaties begrijpen dat succes niet af hangt van de beste methode, tool of team, maar juist in de balans hierin.

Application Lifecycle Management Contact Neem contact op met Jasper Jak

Zo leren we van onze applicaties

In software development is steeds meer een brede blik nodig. Niet alleen technieken, tools en frameworks zijn van belang. De hoofdrol is juist voor de mate waarin applicaties goed te onderhouden zijn. Door Application Lifecycle Management leren we van onze applicaties. Benieuwd naar onze visie op ALM en hoe wij werken? In onderstaande video vertellen we het je.

Met ons ALM Competence Center investeren we in de toekomst. Kom jij ons team versterken en bouw je met ons mee? Reageer op onze vacatures voor ALM Consultant Microsoft en ALM Engineer Microsoft. Meer weten over onze visie op ALM? Lees het artikel van Daniël van der Starre, ALM Consultant bij Ordina.